Seleccionar página

L’APERITIU SALUDABLE

Rosco Fruits, s’elabora a partir de la millor selecció de pomes amb les millors qualitats de duresa i sucres, tallades i deshidratades en fred amb la nostra innovadora tècnica que consisteix en únicament separar part de l’aigua i concentrar tots els valors positius d’aquest magnífic producte. D’aquesta manera podem mantenir totalment les qualitats de la fruita i banyar-la en 3 tipus de xocolates seleccionades que sens dubte, faran les delícies dels paladars més exigents.

PRODUCTE SELECCIONAT

Triem sempre les millors pomes amb les màximes qualitats en duresa (penetromia) i sucres (graus brix) de les zones altes de la zona de Lleida.

CONSERVACIÓ NUTRICIONAL

La nostra tècnica de deshidratació en fred, concentra el sabor, l’olor, els nutrients i les vitamines per a mantenir els valors positius de la matèria primera.

MOLT SALUDABLE I DELICIÓS

Gràcies a la nostra cura en el procés d’elaboració, podem banyar les pomes en 3 tipus de xocolata mantenint totes les qualitats del producte.

¡MENJA’T UN ROSCO!

Gaudeix del nostre Snack Saludable i prova els 3 tipus de bany de xocolata de Rosco, descobriràs una manera sana i deliciosa de menjar poma, que no t’ho expliquin, Menja’t un Rosco!

Poma seleccionada banyada en xocolata amb llet, amb un sabor equilibrat i dirigida especialment als més joves.

Poma seleccionada banyada en xocolata al 50%, amb un sabor únic sobretot per als amants del cacau suau.

Poma seleccionada banyada en xocolata al 70%, intensitat en el sabor per a satisfer els gustos més clàssics.

El producte ve presentat a caixes amb un disseny atractiu i contenen una poma tipus Golden de 100 a 120grs, tallada en roscos.

COMPROMÍS AMB EL MEDI AMBIENT

El que la naturalesa ens dóna has de retornar-ho…

Per això totes les nostres pomes estan produïdes sota la normativa de Producció Integrada i l’envàs de Rosco és sempre 100% biodegradable.

NO HO DUBTIS, PARLEM!

Volem informar-te de tot el que podem oferir-te i donar-te qualsevol detall sobre els nostres productes. Contacta amb nosaltres i estarem encantats d’atendre’t.

CONTACTE

Telèfons

(+34) 973 190 985   I   666 492 409

EMAIL

comercial@roscofruits.com

DIRECCIÓ

Terme municipal d’Alcarràs, Pla de les Vaqueries s/n
25180 Lleida